Om Oss

 

Telegrafen gir deg en god smaksopplevelse med autentiske matretter. Opplev raffinerte kontinentalretter og indiske retter hos Telegrafen Multi Cuisine i Drøbak.

 

indrefilet

Telegrafen Multi Cuisine

Velkommen til Telegrafen Multi Cuisine, en restaurant som har servert deilige matretter i våre fantastiske lokaler i Drøbak mange år. Vår lidenskap for høykvalitets ingredienser, fantastisk smak og vennlig service er hva som driver oss til å tilby en spiseopplevelse som våre gjester ikke vil glemme. Vi tilbyr nå kontinentale og indiske retter. 

På Telegrafen Multi Cuisine, er vi stolte av vår meny som inneholder et utvalg av retter laget av ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Våre dyktige kokker tilbereder hver rett med omsorg og oppmerksomhet på detaljer for å sikre at våre gjester nyter hver bit. Vår meny blir også oppdatert i løpet av året for å gi deg nye smaksopplevelser.

Vi har modernisert vår meny og tilbyr nå et bredt utvalg av moderne retter, inkludert pasta, burgere og andre hovedretter, samt autentisk indisk mat laget av dyktige kokker.

Vi er glade for å invitere deg til å spise hos oss og oppleve den koselige og innbydende atmosfæren i vår restaurant. Enten du feirer en spesiell anledning eller bare ønsker å nyte et deilig måltid, er Telegrafen Multi Cuisine det perfekte valget.

Våre Åpningstider

FRA 1. JULI

MANDAG - FREDAG: 16:00 – 22:00

LØRDAG - SØNDAG: 12:00 - 22:00

 

Kjøkkenet stenger kl 21:30 

PUB/BAR

FREDAG – LØRDAG

23:00 - 03:00