Meny

 

Telegrafen serverer autentiske indiske matretter og annen moderne mat. Opplev en herlig smaksopplevelse hos Telegrafen Multi Cuisine.

 

Book nå

Salater og Forretter

Insalata Cæsar    (M, E)    229kr

Blandet salat med kylling bryst, cherry tomater, rødløk, erter og Cæsar dressing. Serveres med aioli og brød.

Insalata E Avocado    (E, M)     209kr

Blandet salat: agurk, tomat, rød løk, oliven, sitron, ny-potet og avokado med pepperrotsaus. Serveres med aioli og brød.

Gambas al Ajillo    (SK, M, E)    189kr

Scampi stekt i olivenolje med hvitløk og chilli. Serveres med aioli og brød.

Laksesuppe    (M, F, SU)    219kr

Kremet laksesuppe laget med husets egen laks, potet, gulrot, selleri og serveres med brød.

Hovedretter

Burger

Biff smash burger    (HV, M, E)    259kr

Sprø biff med manchego ost, syltet agruk, chilimajones. Serveres med hjemmelaget potetbåter og aioli.

Vegetar burger     (HV, M, E)    219kr

Lettrøkt løk, syltet agruk manchego ost, urtepotetmos, knust paprika, serveres med hjemmelaget potetbåter og aioli.

Pasta

Sjømat pasta    (M, SK, F, SU, HV)    279kr

Pasta linguine med scampi, blåskjell, laks, dill i kremet hvitvinssaus og parmesan.

Penne arabiata    (M, HV)    219kr

Pasta penne i en rik hvitløks- og krydret spicy tomatsaus med parmesan og tørket tomat.

Spaghetti carbonara    (M, HV, E)    239kr

Pasta linguine med stekt pancetta, gravet eggeplomme og parmesan.

Grill

Biff Indrefilet    (M, SU)    398kr

Grillet indrefilet på en seng av blomkålmos. Serveres med rødvinreduksjon, potetbåter, rosmarin og grillede grønnsaker.

Reinsdyr    (M, SU)    449kr

Grillet Reinsdyr kjøtt på en seng av blomkålmos. Serveres med karamellisert gulrøtter, nypoteter og rødvinreduksjon.

Lammecarré     (M, SU)    399kr

Grillet Lammecarré på en seng av blomkålmos. Serveres med karamellisert gulrøtter, nypoteter og rødvinreduksjon.

Laks butterfly    (M, F, SU)    339kr

Grillet laks på en seng av potetmos servet med broccoli og buree blanc saus.

Kveite     (M, F, SU)    389kr

Grillet kveite på en seng av potetmos servert med brokkoli og buree blanc saus.

Kornfôret kylling og løksaus     (M, HV, SU)    310kr

Kyllingfilet med karamellisert løk, rødvinreduksjon, trøffel potetmos og grillet grønnsaker.

Legg til ekstra

Grillede grønnsaker

69kr

Nypotet

49kr

Buree Blanc Saus

39kr 

Rødvinssaus

39kr 

6 pcs nuggets

89kr

Pommes frites

49kr

Aioli med brød

69kr

Oliven

59kr

Delingstallerken

Grilltallerken     (M, SU)    799kr

Biff Indrefilet og Lammecarré. Serveres med rødvin saus og buree blanc saus.

Indisk delingstallerken     (M, HV, E)    239kr

Samosa Chaat, cheese pakora, kylling pakora. Serveres med tamarind, yoghurt og mango saus

Ostetallerken    (M, HV)    249kr

Fire forskjellige oster, brødpinner og bær. Serveres med krydret fruktsalsa

 

Indiske Hovedretter

Serveres med ris og indisk flatbrød/Chapati (HV, E, M)

Butter chicken     (M, HV, CN)    299kr

Grillet benfri kylling tilberedt i aromatisk kremet og buttery søt tomatsaus

Drunken biff curry     (M, HV, CN)    339kr

Biffbiter, tilberedt i klassisk indisk kurrysaus. Tilsatt paprika, løk, koriander, urter og rødvin.

Lam curry     (M, CN)    319kr

Lam biter, tilberedt i typisk indisk karrisaus.

Laks korma     (M, CN)    319kr

Laksebiter i mild kremet saus tilberedt med cashewnøtter, grønn kardemomme og fløte.

Barn

Spaghetti Bolognese    (M, HV)    139kr

Spaghetti med kjøttsaus, bakt hvitløk, aioli og parmesan.

Kylling nuggets med pommes frites    (HV, E)    129kr

Serveres med ketchup.

Iskrem    (M, E)    79kr

Sjokolade- eller vaniljeis med frukt og karamelsaus (2 kuler).

Dessert

Vanilje cremé brûlée     (M, E)    139kr

Serveres med bær.

Sjokolademoussekake    (M, HV, E)     147kr

Serveres med vaniljeis og bær.

Iskrem og sorbet    (m)    139kr

Et utvalg av husets is med bær.

Sjokoladefondant    (M, HV, E)    139kr

Serveres med vaniljeis og bær.

Allergener

HV: Hvete | SK: Skalldyr | E: Egg | M: Melk

F: Fisk | CN: Cashewnøtter | N: Nøtter

G: Gluten | S: Soya | SN: Sennep

 

Våre Åpningstider

FRA 1. JULI

MANDAG - FREDAG: 16:00 – 22:00

LØRDAG - SØNDAG: 12:00 - 22:00

 

Kjøkkenet stenger kl 21:30 

PUB/BAR

FREDAG – LØRDAG

23:00 - 03:00