Drøbak er en idyllisk liten by beliggende ved Oslofjorden, bare en kort kjøretur eller båttur fra hovedstaden Oslo. Med sin rike historie, vakre trehus, smale brosteinsgater og hyggelige atmosfære er Drøbak den perfekte destinasjonen for en dagstur eller en helgetur med familie og venner. Byen byr på et yrende kulturliv, gode shoppingmuligheter, naturskjønne omgivelser og et spennende restaurantlandskap. En av de mest populære stedene i Drøbak er Telegrafen Drøbak, et sjarmerende spisested som passer for enhver anledning.

Telegrafen Drøbak ligger i hjertet av Drøbak og er et samlingspunkt for både lokale og besøkende. Her kan du nyte en forfriskende tørstedrikk, en deilig lunsj eller en velsmakende middag i et varmt og innbydende miljø. Med sin historiske atmosfære og moderne innslag er Telegrafen Drøbak det perfekte stedet å slappe av etter en dag med sightseeing eller shopping i byen.

Menyen på Telegrafen Drøbak er variert og tilbyr noe for enhver smak. Her kan du velge mellom kontinental mat slik som pasta og burgere, indisk mat og sushi. Dette passer til enhver gane! Ønsker du noe søtt, har de også et utvalg av fristende desserter og kaker, slik som Créme Brûlée og sjokolademousekake. For de som er tørste, finnes det et godt utvalg av både alkoholholdige og alkoholfrie drikker, inkludert øl, fine viner og smakfulle cocktails.

Telegrafen Drøbak er også kjent for sin hyggelige atmosfære og imøtekommende personale. De legger stor vekt på å skape en avslappet og trivelig atmosfære, der gjester i alle aldre kan føle seg velkommen. Enten du kommer innom for en rask kopp kaffe, en romantisk middag for to, eller en feiring med familie og venner, er Telegrafen Drøbak det ideelle stedet. Vi tilbyr også takeaway mat dersom det er ønskelig, eller catering.

Når du besøker Drøbak, er det mye å se og gjøre. Byen er kjent for sin vakre sjøfront, med småbåthavner og strender som inviterer til avslapning og vannaktiviteter. Drøbak har også en rekke historiske severdigheter, som Oscarsborg Festning, som spilte en viktig rolle under andre verdenskrig, og Julehuset, et populært turistmål som feirer julen året rundt.

Etter en lang dag med utforskning og opplevelser, vil et besøk til Telegrafen Drøbak gi deg muligheten til å slappe av og nyte god mat og drikke i gode venners lag. Den sjarmerende atmosfæren og de velsmakende rettene gjør dette til et minneverdig høydepunkt på turen til Drøbak.

Vi gleder oss til å ha deg som gjest!